Raad van toezicht

FIA VAN DAALEN, B

Algemeen directeur

FIA VAN DAALEN, B

Het is mijn missie om de organisatie zo te leiden dat dit ten goede komt aan de pupil en haar/zijn gezinsleden.

Mr. Dan Brandenburg

Directeur juridische zaken

Mr. Dan Brandenburg

Mijn missie is het vergroten van de kansen voor de pupillen door kennis van regelgeving.

Medewerkers

Crista Job MSc

ORTHOPEDAGOOG
teamleider/mentor

Crista Job MSc

Mijn missie is het vinden van de doelen die deze pupil in deze situatie helpen ontwikkelen

Raymond d. Zeeuw, B

PSYCHOLOOG
mentor

Raymond d. Zeeuw, B

Mijn missie is de jongeren helpen om zowel hun verbeterpunten als kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Rik Brandenburg MSc, MEd

Teamleider/mentor

Rik Brandenburg MSc, MEd

Mijn missie is om de jongeren te helpen een zelfstandige houding te ontwikkelen.

Daan Visscher, BSc

Teamleider/mentor

Daan Visscher, BSc

Mijn missie is om pupillen plezier en inzicht te geven in de ontwikkeldoelen, en daarbij een verantwoordelijkheidsgevoel bij te brengen die passend is bij de individuele situatie.

Estrella Brandenburg, B

Estrella Brandenburg, B

Mijn missie is door middel van psychologische gespreksvoering en -technieken de eigen kracht van de pupillen te vergroten zodat zij hun ontwikkeldoelen kunnen behalen.

Arda Wijsman, B

Arda Wijsman, B

Mijn missie is om de zelfredzaamheid te versterken en de innerlijke harmonie samen te vergroten.

Anky Oosterhuis

& Vaktherapeut

Anky Oosterhuis

Mijn missie is om iedere pupil echt, met aandacht, te zien.

Madeleine Koedijk, B

Adviseur

Madeleine Koedijk, B

Mijn missie is door het ontwikkelen van programma's het aanbod van Cerato te vergroten.

Facilitair

Rob van Hartzheim

Beheerder

Rob van Hartzheim

Het is mijn missie om het technisch inzicht van de pupillen te stimuleren.

Gilbert Job

Systeembeheerder

Gilbert Job

Door te zorgen voor goed werkende (digitale) techniek help ik collega’s om effectief en met plezier hun energie in te zetten in wat nodig is voor onze pupillen.

Stagiair(e)s

Stagiaire Vaktherapie

Lima Seidel

Mijn missie is om de pupillen best mogelijk bij hun eigen proces te begeleiden en hun veiligheid en ondersteuning te bieden.

Julia Tillmann

Stagiaire Vaktherapie

Lima Seidel

Mijn missie is om de pupillen bij hun proces best mogelijk te begeleiden en ondersteunen en vooral door het medium beeldend dichter bij hun doelen te komen.

Anja Hartzheim

Vrijwilligster

Anja Hartzheim

Het is mijn missie om een schone omgeving te creëren waar het prettig is om te werken.

Stichting Cerato heeft een horizontale organisatiestructuur, waarbij de goed opgeleide werknemers direct betrokken zijn bij besluitvormingsprocessen.
Dit geeft een grote mate van flexibiliteit aan de organisatie. Deze structuur zal worden geborgd bij de groei van de organisatie naar meerdere locaties. Elke locatie is dan een zelfstandige organisatie binnen het geheel.
Stichting Cerato is per 1 januari 2018 aangesloten bij Cao Sociaal Werk.